Založ si blog

Bol prokurátor v čase prípravného konania slepý?

Náš pan prokurátor by si rozhodne mal kúpiť nejaké nové ružové okuliare, určite by mu pristali, veď on vidí svet iba po svojom. Z určitého hľadiska nadobúdam presvedčenie, že môj pes má väčšie rozlišovacie schopnosti ako naše slávne komárňanské orgány. Nakoľko vie rozoznať zlodeja, teda páchateľa od normálneho človeka, ktorý prišiel len na návštevu. Darmo, pes má tento inštink vrodený, narozdiel od niektorých ľudí, ktorí niekoľko rokov študujú a nepomôže im to, ale možno keby som mu dal premietnuť video z daného kritického dňa, vedel by koho má na monitore pohryznúť. Je pravda, že hryzie rád, lebo trpí napoleonským syndrómom, vďaka svojmu vzrastu, ale ešte nikdy sa nepomýlil, narozdiel od objemovo veľkých psov, ktorí svojim vzhľadom a objemom sú na vzhľad strašidelné ale mozog majú asi ako kura. Tomuto sa hovorí, že čo im pán boh ubral na mozgu, to im pridal na váhe a vzraste. Bohužial toto pravidlo sa stáva čoraz väčšou pravdou. 

Môže sa jednať o špinavé a nekalé praktiky prokuratúry ako upratať možné porušovanie zákonov zo strany polície?

11.02.2022

Počas súdneho konania bolo podané trestné oznámenie na údajných poškodených, že ako svedkovia poškodení pred súdom nehovoria pravdu. V prípade, žeby vyšetrovatelia v Komárne mali snahu vyšetrovať , ale oni snahu vyšetrovať nemali mohlo by sa jednať o trestný čin krivej výpovede alebo krivého obvinenia. Na naše trestné oznámenie sme dostali odpoveď od pána [...]

Za pravdu budeme bojovať ďalej

01.10.2021

Tak ahojte píšeme znovu a teraz budeme písať o tom ako sa podľa nášho názoru zametajú prešľapy policajtov v Komárne a to komárňanskou prokuratúrou. V roku 2019 sme podali sťažnosť na postup policajtky, ktorá je dnes funkcionárka. Dozorujúci prokurátor, ktorý dozoroval trestnú vec ktorej sa to týkalo nás upovedomil, že policajtka konala v súlade so zákonom, teda [...]

Má inšpekcia dva rozdielne metre?

16.09.2021

Na Slovensku sa vo veľkom zatýka a zatýkajú sa policajti podozriví zo spáchania trestných činov. Doteraz to vyzerá, že sa tieto veci zakrývali a odrazu to prasklo na plné obrátky a inšpekcia sa tieto trestné činy snaží objasniť a vyšetriť. No asi nefunguje všade jeden meter, ktorý by bol rovnaký lebo aj v našom prípade v Komárne sme podali trestné oznámenia za možné [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 51
Celková čítanosť: 226987x
Priemerná čítanosť článkov: 4451x

Autor blogu

Kategórie