Založ si blog

Má inšpekcia dva rozdielne metre?

Na Slovensku sa vo veľkom zatýka a zatýkajú sa policajti podozriví zo spáchania trestných činov. Doteraz to vyzerá, že sa tieto veci zakrývali a odrazu to prasklo na plné obrátky a inšpekcia sa tieto trestné činy snaží objasniť a vyšetriť. No asi nefunguje všade jeden meter, ktorý by bol rovnaký lebo aj v našom prípade v Komárne sme podali trestné oznámenia za možné spáchania týchto istých trestných činov a môžem vyhlásiť, že podľa môjho názoru práve inšpekcia ministra vnútra tieto podozrenia zakrývala a zámerne ich odstupovala na prešetrenie komárňanskej prokuratúre a polícii. Podotýkam, že sa jednalo o podozrenie zo spáchania totožných trestných činov, ktorých sa podľa môjho názoru mali dopustiť práve policajti z Komárna a taktiež aj prokurátor z Komárna. Tak teda pýtam sa ako tu tá slávna inšpekcia funguje a či tu platí heslo, že zlodej vyšetruje zlodeja a teda či zároveň toto nie sú nijaké strety záujmov, kde by sa práve tieto orgány z Komárna mali vylúčiť a to z dôvodu zaujatosti. Nemôže predsa vyšetrovať komárňanský vyšetrovateľ prokurátora z Komárna, ktorý zároveň jemu a jeho nadriadeným vykonáva dozor dodržiavaní zákonnosti a taktiež nemôže preverovať prokurátor totožnej rokuratúri možné páchania trestných činov policajtov, ktorých tiež dozoruje prokuratúra, ktorej je on zamestnancom. Veď tieto podozrenia by potom smerovali k tomu, že pri ich preverovaní si nevykonával svoje povinnosti práve dozorujúci prokurátor, ktorý je zamestnancom tej istej prokuratúry v Komárne. Zároveň prikladám dôkaz o týchto pochybných a pofidérnych postupoch. V prípade potreby môžeme priložiť aj všetky ostatné.

Môže sa jednať o špinavé a nekalé praktiky prokuratúry ako upratať možné porušovanie zákonov zo strany polície?

11.02.2022

Počas súdneho konania bolo podané trestné oznámenie na údajných poškodených, že ako svedkovia poškodení pred súdom nehovoria pravdu. V prípade, žeby vyšetrovatelia v Komárne mali snahu vyšetrovať , ale oni snahu vyšetrovať nemali mohlo by sa jednať o trestný čin krivej výpovede alebo krivého obvinenia. Na naše trestné oznámenie sme dostali odpoveď od pána [...]

Za pravdu budeme bojovať ďalej

01.10.2021

Tak ahojte píšeme znovu a teraz budeme písať o tom ako sa podľa nášho názoru zametajú prešľapy policajtov v Komárne a to komárňanskou prokuratúrou. V roku 2019 sme podali sťažnosť na postup policajtky, ktorá je dnes funkcionárka. Dozorujúci prokurátor, ktorý dozoroval trestnú vec ktorej sa to týkalo nás upovedomil, že policajtka konala v súlade so zákonom, teda [...]

Boj s OČTK-veternými mlynmi pokračuje

16.09.2021

Všetkých Vás zdravím, dlho sme nepísali nakoľko sme potrebovali pozbierať písomné dôkazy potom ako podľa nášho názoru orgány činné v trestnom konaní porušovali zákony. A tak isto chceme vysloviť aj nejaké pochybnosti a to dosť závažné, čo sa týka prvostupňového komárňanského súdu. Potom ako sme vyhrali sme si potrebovali trošku oddýchnuť a načerpať nové [...]

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo najmenej 22 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Babiš, Pavel

Politológ: Pavel asi Korčoka nepodporí, Babiš chváli Pellegriniho, ale cieli na vlastných voličov

29.03.2024 06:00

Ako vyzerajú vzťahy Česka a Slovenska pred prezidentskými voľbami? Pre Pravdu to vysvetlil český politológ Josef Mlejnek.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 51
Celková čítanosť: 226244x
Priemerná čítanosť článkov: 4436x

Autor blogu

Kategórie