Založ si blog

Kým sme spolu, netreba sa ničoho báť

Čo si nevšimla najslávnejšia detektívka, špecialistka Panyiová a dva ďalšie orgány vo vyšetrovaní? Táto profesionálna odborníčka si nejako nevšimla, že výpovede poškodených sa akosi nezhodujú s videom, ktoré je súčasťou vyšetrovacieho spisu. Ale čo sa čudujeme na tejto našej chuderke, keď si tieto podľa nich zanedbateľné dôkazy a rozdiely nevšimli ani elitný prokurátor a všemohúci funkcionár policajného zboru Norbert Kukoda a taktiež sa s týmito skutočnosťami nevysporiadal ani elitný znacel a osobný priateľ prokurátora doktor Gustáv Škodáček, o ktorom ešte budeme písať veľa. 

Takže: 

bod 1. Výpoveď kvázi poškodených, dnes už právoplatne odsúdených útočníkov a vynikajúcich svedkov nášho dozorujúceho elitného prokurátora Konkolovského. Vo svojej výpovedi útočníci uvádzajú, že vychádzajú von z podniku, kde ich čakal môj syn. Taktiež uvádzajú, že celý tento incident začal vonku, mimo podniku. 

bod 2. Záznam z kamery, na ktorom je jednoznačne vidieť, že môj syn vychádza z podniku, dvaja útočníci ho čakajú vonku a hneď ako vyšiel von ho aj napadli. 

bod 3. Dvaja útočníci vypovedajú, že nič nerobili, ani sa môjho syna nedotkli a že tento človek akože môj syn z ničoho nič začal strielať. Pritom uvádzajú, že sa ho ani nedotkli a že najprv strelil jedného z nich, ktorý nič nerobil a potom strelil druhého, ktorý taktiež nič nerobil, teda že ich bez jedného slova chladnokrvne postrelil. Záznam z kamery jednoznačne zaznamenal, ako útočníci bijú môjho syna. Jeho kamarát sa mu snaží pomôcť, ale neúspešne. Môj syn ustupuje dozadu, útočníci odsotia jeho kamaráta, ktorý ho chránil a zaútočia ešte agresívnejšie. Pri tom ako ho bil do hlavy jeden z útočníkov môj syn použil obranný prostriedok a v tom ako zasiahol útočníka, ktorý ho bil do hlavy nastupuje druhý útočník, ktorý sa snaží kopnúť môjho syna vysokým kopom smerovaným na hlavu. Môj syn použije obranný prostriedok aj proti nemu a odchádza. 

Takže naozaj musíte mať aspoň tak 3 vysoké školy a všeliake špeciálne skúšky vyšetrovateľov ako má elitný vyšetrovateľ Kukoda a najväčší orgán JUDr. Konkolovský, aby ste rozpoznali, kto je v tomto prípade útočník. Podľa môjho názoru všetko nasvedčuje tomu, že títo dvaja sú buď nekompetentní alebo úplne dementní alebo prichádza verzia tri, že ich niekto financuje, aby navodili trestné stíhanie môjmu synovi alebo je tam verzia štyri, že dozorujúci prokurátor zakrýva neschopnosť dvoch policajtov a súdneho znalca. Takýchto dôkazov od videozáznamu z kritickej noci až po výpovede svedkov, ktoré svedčia len v prospech môjho syna je v našom spise neúrekom. K pani sudkyni Erike Jóbovej sa v tomto čase ešte nebudem vyjadrovať a to z dôvodu, že od ukončenia prípravného konania až po teraz sa nevysporiadala ani s jedným s nami navrhovaných dôkazov. Nesmrdí toto dobre podplatenými policajtami a prokuratúrou? A to z toho dôvodu, že toto stíhanie a buzerovanie trvá od roku 2013?  Určite sa stotožníte s mojím myslením a úvahami, veď toto si naozaj môže nevšimnúť len úplný analfabet. Aj napriek našim sťažnostiam smerom na prokuratúru sa s týmito skutočnosťami nikto nikdy nevysporiadal. Všetci na polícii aj na prokuratúre sú spokojní, veď nič sa s nimi nedeje. Jediní nespokojní sme tu len my, ostatní si užívajú štátne peniažky a pohodu. Nikto sa ničoho špatného nedopustil, veď pán prokurátor všetko vybaví a uprace. Súdny znalec, kamarát pána prokurátora je tiež maximálne spokojný, lebo podľa môjho názoru za zbabraný znalecký posudok, ktorý vypracoval doktor Škodáček zaplatené dostal. Tu sa potvrdzuje heslo, že skutok sa nestal. 

Môže sa jednať o špinavé a nekalé praktiky prokuratúry ako upratať možné porušovanie zákonov zo strany polície?

11.02.2022

Počas súdneho konania bolo podané trestné oznámenie na údajných poškodených, že ako svedkovia poškodení pred súdom nehovoria pravdu. V prípade, žeby vyšetrovatelia v Komárne mali snahu vyšetrovať , ale oni snahu vyšetrovať nemali mohlo by sa jednať o trestný čin krivej výpovede alebo krivého obvinenia. Na naše trestné oznámenie sme dostali odpoveď od pána [...]

Za pravdu budeme bojovať ďalej

01.10.2021

Tak ahojte píšeme znovu a teraz budeme písať o tom ako sa podľa nášho názoru zametajú prešľapy policajtov v Komárne a to komárňanskou prokuratúrou. V roku 2019 sme podali sťažnosť na postup policajtky, ktorá je dnes funkcionárka. Dozorujúci prokurátor, ktorý dozoroval trestnú vec ktorej sa to týkalo nás upovedomil, že policajtka konala v súlade so zákonom, teda [...]

Má inšpekcia dva rozdielne metre?

16.09.2021

Na Slovensku sa vo veľkom zatýka a zatýkajú sa policajti podozriví zo spáchania trestných činov. Doteraz to vyzerá, že sa tieto veci zakrývali a odrazu to prasklo na plné obrátky a inšpekcia sa tieto trestné činy snaží objasniť a vyšetriť. No asi nefunguje všade jeden meter, ktorý by bol rovnaký lebo aj v našom prípade v Komárne sme podali trestné oznámenia za možné [...]

Susko

Ministerstvo nežiadalo Najvyšší súd o konkrétne spisy, iba záznamy o prerozdeľovaní, tvrdí Susko

25.04.2024 15:05

Šéf rezortu Boris Susko nerozumie, prečo by ministerstvo nemalo na kontrolu procesu nárok.

kočner, kuciak

Pojednávanie v kauzách Donovaly a Báč zrušili, obžalovaným je aj Kočner

25.04.2024 14:27

Kauzy sa týkajú páchania ekonomickej trestnej činnosti.

Radek Sikorski

Chceme byť jednou z krajín, ktoré určujú smerovanie EÚ, znie z Poľska. Sikorski poslal ostré slová Moskve

25.04.2024 14:27

Poľské ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Sikorského vízia je úzko prepojená s víziou francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona.

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50, aktualizované: 15:34

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 51
Celková čítanosť: 226964x
Priemerná čítanosť článkov: 4450x

Autor blogu

Kategórie