Založ si blog

Bludy prokurátora vyvrátené

Priatelia, teraz sledujte toto.
Podľa môjho názoru nešťastné a zavádzajúce vyjadrenie prokuratúry, ktorá má dbať o zákonnosť v trestnom konaní a vysporiadať sa s dôkazmi ako aj v prospech tak aj neprospech obžalovaného.
 
Prikladáme vyjadrenie a rozoberieme ho bod po bode.
 
1) V bode jedna jednoznačne poukazujeme na skutočnosti a dôvody, s ktorými sa nevysporiadala prokuratúra a ani súd. Čiže podľa tohto neboli dodržané naše práva.
 
2) Všimnite si bod dva, že aj napriek tomu, že sa tento prokurátor na hlavnom pojednávaní priznal k tomu, že ešte pred vznesením obžaloby videl video, tvrdil naďalej vo svojom vyjadrení svoje bludy a ničím nepodložené skutočnosti. Podľa neho bol rozsudok vecne správny. Vôbec ho netrápilo, že opisuje skutok tak ako sa nestal. Dokonca podporoval klamstvá a demagógie.
 
3) V bode tri aj napriek tomu, že mal k dispozícii všetky dôkazy a bol si vedomí toho, že skutok sa nestal tak ako ho opisujú poškodení si dovolil napísať, že prvostupňový súd so závermi inak veľmi obsiahleho dokazovania podľa hore uvedeného prokurátora konal v súlade so zákonom. Skutok opisoval tak ako sa nestal lebo podľa jeho opisu to vyzeralo tak, že niekto vytiahol len tak zbraň a začal strielať. Toto sú ale opäť len jeho výplody.
 
4) V bode štyri poukazuje na kamerový záznam a na to, že obžalovaný ustúpil dozadu. Ale ako je jasné zo záznamu s ostatnými dôležitými vecami sa nepotreboval vysporiadať. Aká to náhoda Mariánko, že?
 
5) V bode päť aj napriek tomu, že nič nepreukazuje pravdivosť jeho slov sa odvoláva na to, že na zázname je jasne vidieť moment kedy obžalovaný mohol odísť alebo podľa Mariánka utiecť. Tvrdí, že v tom momente útok zo strany údajne poškodených prestal byť útokom. V uvedenom odstavci číslo 5 nehovorí pravdu a zase skutok fabuluje podľa svojho názoru a podľa jeho pochodových myšlienok, ktoré podľa môjho názoru nestoja ani vreco exkrementov.
 
6) V bode šesť poukazujem na jeden s najdôležitejších výrokov tohto, podľa môjho myslenia zvráteného prokurátora, nakoľko aj napriek tomu, že jeho kamarát Škodáček zmenil znalecký posudok uvádza citujem: „Vzhľadom na spôsob použitia expanznej zbrane bolo zrejme len vecou náhody, že obvinený poškodeným nespôsobil ťažké, prípadne trvalé následky.“ A tu by som poukázal na to, že ako vychádza zo znaleckých posudkov a z návodu použitia zbrane, pri správnom použití zbrane nemôže dôjsť k ťažkým následkom a zraneniam. Urobte si svoj názor čo je toto za človeka.
 
7) V bode sedem podľa neho z vykonaného dokazovania bolo zrejmé, že obžalovaný konal bez toho, aby boli celkovo splnené podmienky nutnej obrany. Tu je taktiež vidieť, že prokurátor Konkolovský považoval toto dokazovanie za správne aj napriek tomu, že sa on sám riadne nevysporiadal s dôkazmi a sťažnosťami, na ktoré sme poukazovali od roku 2014, čoho si musel byť plne vedomí. Mám podozrenie, že prokurátor Konkolovský svojím konaním niekoľkokrát hrubo porušil zákony.
 
A tak si urobte svoj názor ako funguje komárňanský prokurátor Konkolovský. Čo si myslíte o prokurátorovi, ktorý aj napriek tomu, že má k dispozícii dôkazy a video uvádza niečo úplne iné ako sa v skutočnosti stalo? Hraničí toto konanie dozorujúceho prokurátora a jeho názory s dementizmom?

Môže sa jednať o špinavé a nekalé praktiky prokuratúry ako upratať možné porušovanie zákonov zo strany polície?

11.02.2022

Počas súdneho konania bolo podané trestné oznámenie na údajných poškodených, že ako svedkovia poškodení pred súdom nehovoria pravdu. V prípade, žeby vyšetrovatelia v Komárne mali snahu vyšetrovať , ale oni snahu vyšetrovať nemali mohlo by sa jednať o trestný čin krivej výpovede alebo krivého obvinenia. Na naše trestné oznámenie sme dostali odpoveď od pána [...]

Za pravdu budeme bojovať ďalej

01.10.2021

Tak ahojte píšeme znovu a teraz budeme písať o tom ako sa podľa nášho názoru zametajú prešľapy policajtov v Komárne a to komárňanskou prokuratúrou. V roku 2019 sme podali sťažnosť na postup policajtky, ktorá je dnes funkcionárka. Dozorujúci prokurátor, ktorý dozoroval trestnú vec ktorej sa to týkalo nás upovedomil, že policajtka konala v súlade so zákonom, teda [...]

Má inšpekcia dva rozdielne metre?

16.09.2021

Na Slovensku sa vo veľkom zatýka a zatýkajú sa policajti podozriví zo spáchania trestných činov. Doteraz to vyzerá, že sa tieto veci zakrývali a odrazu to prasklo na plné obrátky a inšpekcia sa tieto trestné činy snaží objasniť a vyšetriť. No asi nefunguje všade jeden meter, ktorý by bol rovnaký lebo aj v našom prípade v Komárne sme podali trestné oznámenia za možné [...]

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.

fico, šimečka

Prieskum: Smer vedie, ale PS a Hlas sú blízko. V parlamente by boli aj SNS a Republika

28.04.2024 14:45

Najvyššie preferencie v apríli má strana Smer, ktorá by získala 21,1 percenta hlasov. V parlamente by bolo podľa prieskumu Focusu 7 strán.

Erik Tomáš

Hlas chce mať šéfa NR SR, odvoláva sa na koaličnú dohodu. Podľa Gröhlinga Danko zablokoval voľbu predsedu

28.04.2024 14:41

Pokiaľ by nebol zvolený predseda parlamentu z Hlasu-SD, strana to môže považovať za porušenie platnej koaličnej dohody.

Rafah

Abbás: Útoku na Rafah môžu zabrániť len Spojené štáty

28.04.2024 13:30

Plánovanej pozemnej operácii izraelskej armády v Rafahu na juhu Pásma Gazy môžu zabrániť iba Spojené štáty, uviedol Mahmúd Abbás.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 51
Celková čítanosť: 227056x
Priemerná čítanosť článkov: 4452x

Autor blogu

Kategórie