Založ si blog

Komárňanská polícia a prokuratúra sa „nemýli“

Všetkých Vás zdravím. A sme tu zas. KONEČNE PO DLHEJ DOBE TO JEST OD 2014 ROKU SA PODARILO SÚDNEMU ZNALCOVI MUDR.ŠKODÁČKOVI ODSTRÁNIŤ JEHO PREKLEP A VYSPORIADAŤ SA S NEJAKÝMI POCHYBNÝMI CHYBAMI. Na základe tohto znaleckého posudku, ktorý vypracoval kamarát nášho dozorujúceho prokurátora MUDr. Gustáv Škodáček je trestne stíhaný môj syn a podľa môjho názoru nezákonne. Škodáček uviedol v doplnku k znaleckému posudku, že sa jednalo o preklep. Súdny znalec však má spracovávať znalecké posudky s čo najväčšou presnostnosťou a bez chyby, nakoľko na základe týchto posudkov sa rozhoduje o osude ľudí. A tak sa zamýšľam nad tým, že na základe takéhoto špekulatívneho znaleckého posudku môže byť človek aj zavretý a v minulosti mohol byť aj popravený. Myslím si, že 5rokov je dosť dlhá doba na to, aby sa podľa môjho názoru poniektorí skorumpovaní a ľahostajní ľudia prebrali a začali konať v súlade so zákonom. Ale aby sme špinu nehádzali len na Škodáčka, tak tu napíšeme napríklad aj to, že v prvom rade sa s touto vecou nevysporiadala komárňanská polícia, ktorá mala pri naštudovaní spisu prísť na tieto podstatné chyby. Čiže konkrétne „inteligentná“ policajtka, ktorá všade uvádzala, že sa oboznámila so znaleckými posudkami a na základe toho vzniesla obvinenie. Ďalej pokračoval v tomto nezákonnom konaní a nezákonnom postupe „elitný“ a „nestranný“ vyšetrovateľ Kukoda, ktorý sa podľa môjho názoru nevysporiadal so závažnými pochybeniami a nezákonným spôsobom podal obžalobu aj na môjho syna. Týchto dvoch však niekto dozoroval, ktorý v každom svojom liste a uznesení písal, že súvisiace materiály dokonale preštudoval a osvojil si ich a plne sa s nimi stotožnil. Na toto sa nemôžem zdržať komentáru, že čo sa dá čakať od neúspešného bývalého skrachovalého advokáta. Myslím si, že tieto pochybenia boli zapríčinené ich nezodpovedným prístupom. Takže toľko o spravodlivosti v polícii a na komárňanskej prokuratúre. Ostatné podrobnosti budem písať v ďalších svojích článkoch. Bohužiaľ máme časovú tieseň, nakoľko sa blíži koniec roka, ale aspoň toľko, že si viem nájsť čas na to, aby som Vám napísal o niektorých dementoch, ktorých sprostosť, hlupota a tuposť nepozná hraníc.

Môže sa jednať o špinavé a nekalé praktiky prokuratúry ako upratať možné porušovanie zákonov zo strany polície?

11.02.2022

Počas súdneho konania bolo podané trestné oznámenie na údajných poškodených, že ako svedkovia poškodení pred súdom nehovoria pravdu. V prípade, žeby vyšetrovatelia v Komárne mali snahu vyšetrovať , ale oni snahu vyšetrovať nemali mohlo by sa jednať o trestný čin krivej výpovede alebo krivého obvinenia. Na naše trestné oznámenie sme dostali odpoveď od pána [...]

Za pravdu budeme bojovať ďalej

01.10.2021

Tak ahojte píšeme znovu a teraz budeme písať o tom ako sa podľa nášho názoru zametajú prešľapy policajtov v Komárne a to komárňanskou prokuratúrou. V roku 2019 sme podali sťažnosť na postup policajtky, ktorá je dnes funkcionárka. Dozorujúci prokurátor, ktorý dozoroval trestnú vec ktorej sa to týkalo nás upovedomil, že policajtka konala v súlade so zákonom, teda [...]

Má inšpekcia dva rozdielne metre?

16.09.2021

Na Slovensku sa vo veľkom zatýka a zatýkajú sa policajti podozriví zo spáchania trestných činov. Doteraz to vyzerá, že sa tieto veci zakrývali a odrazu to prasklo na plné obrátky a inšpekcia sa tieto trestné činy snaží objasniť a vyšetriť. No asi nefunguje všade jeden meter, ktorý by bol rovnaký lebo aj v našom prípade v Komárne sme podali trestné oznámenia za možné [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 51
Celková čítanosť: 226976x
Priemerná čítanosť článkov: 4451x

Autor blogu

Kategórie