Dlho očakávaná spravodlivosť sa dostavila!

25. marca 2021, Milos911, Nezaradené

Všetkým dobrý deň.

Martina Meisela dnes senát Krajského súdu v Nitre po rokoch šikanovania, ktoré od začiatku nemalo oporu v zákone, definitívne, čiže právoplatne oslobodil spod obžaloby…

V prvom rade chceme týmto poďakovať spravodlivému Krajskému súdu, ktorý konečne po dlhých rokoch buzerácie tieto výplody a demagogické názory zrušil.
Ako pozerám kalendár, dnes má meniny Marián. Touto cestou by sme „nášmu“ Mariánovi chceli popriať všetko to, čo prial on nám. Čiže dar od nás už dostal včera s predstihom.
Nedovolí mi nerozobrať tu a nespomenúť jednu veľmi dôležitú skutočnosť a to, že všetci, ktorí sa podielali na nezákonnom trestnom stíhaní môjho syna a bránení spravodlivosti boli po veľmi krátkej dobe mimoriadne povýšení a funkčne preradení. Mám podozrenie, že boli mimoriadne povýšení aj keď to tabulky nepustili za to, že slepo poslúchali jak už svojich nadriadených tak aj dozorujúceho prokurátora, ktorý riadil celú túto trestnú vec. Tu je načase sa zamyslieť nad tým či sa jedná o organizovanú skupinu, ktorá pácha trestnú činnosť na objednávku, ktorá sa má podielať na šikane podnikateľov alebo nepohldných ľudí.