Založ si blog

Pred upratovaním a po upratovaní

Tak ako som sľúbil, že tento týždeň zverejním niektoré veľmi čudné a podľa môjho názoru pochybné vyjadrenia krajskej prokuratúry v našom prípade vám v dnešný deň poskytnem na prečítanie upovedomenia z krajskej prokuratúry, kde najskôr boli vyhodnotené naše podania ako trestné oznámenia a potom po mávnutí čarovného prútika sa zmenili na našu obhajobu. Krajský prokurátor videl vec asi tak, že sa jedná o našu obhajobu aj keď sme uviedli, že sa jedná o trestné oznámenie za konkrétny skutok. Všetky naše sťažnosti na postupy v tomto prípade, okresná prokuratúra Komárno a krajská prokuratúra Nitra vyhodnocovala podobným spôsobom a odosielala ich na okresný súd Komárno. Sme si istí v tom, že ani jedno z týchto podaní pani sudkyňa nikdy neprehodnotila a nevyhodnotila, veď sudca predsa nevyšetruje. Jednoznačne sme žiadali v našom trestnom oznámení, aby krajská prokuratúra prešetrila postup tohto podozrivého súdneho znalca a vyšetrovaním uviedla či sa jedná o trestný čin alebo nie. Pán prokurátor má asi problém pochopiť, čo je to trestné oznámenie alebo to pochopiť z nejakého dôvodu nechce. Prajem Vám príjemné čítanie a nami sľúbené podklady sú tu.

 

Môže sa jednať o špinavé a nekalé praktiky prokuratúry ako upratať možné porušovanie zákonov zo strany polície?

11.02.2022

Počas súdneho konania bolo podané trestné oznámenie na údajných poškodených, že ako svedkovia poškodení pred súdom nehovoria pravdu. V prípade, žeby vyšetrovatelia v Komárne mali snahu vyšetrovať , ale oni snahu vyšetrovať nemali mohlo by sa jednať o trestný čin krivej výpovede alebo krivého obvinenia. Na naše trestné oznámenie sme dostali odpoveď od pána [...]

Za pravdu budeme bojovať ďalej

01.10.2021

Tak ahojte píšeme znovu a teraz budeme písať o tom ako sa podľa nášho názoru zametajú prešľapy policajtov v Komárne a to komárňanskou prokuratúrou. V roku 2019 sme podali sťažnosť na postup policajtky, ktorá je dnes funkcionárka. Dozorujúci prokurátor, ktorý dozoroval trestnú vec ktorej sa to týkalo nás upovedomil, že policajtka konala v súlade so zákonom, teda [...]

Má inšpekcia dva rozdielne metre?

16.09.2021

Na Slovensku sa vo veľkom zatýka a zatýkajú sa policajti podozriví zo spáchania trestných činov. Doteraz to vyzerá, že sa tieto veci zakrývali a odrazu to prasklo na plné obrátky a inšpekcia sa tieto trestné činy snaží objasniť a vyšetriť. No asi nefunguje všade jeden meter, ktorý by bol rovnaký lebo aj v našom prípade v Komárne sme podali trestné oznámenia za možné [...]

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dva konflikty?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

Fokker3128

Kiska lietal špeciálom do Popradu, Pellegrini na operu. Hodina letu stojí tisíce, aké sú pravidlá využívania vládnej flotily?

19.04.2024 06:00

Cestovanie kamkoľvek, bez udania dôvodu a zadarmo, účet totiž platí štátna kasa

Irán, armáda

Explózie v Iráne. Predstavitelia USA uviedli, že je to izraelská odveta, strany konflliktu zatiaľ mlčia

19.04.2024 05:45, aktualizované: 06:28

Izrael v noci na piatok zaútočil na Irán ako odvetu za jeho úder, uviedli pre americké médiá nemenovaní predstavitelia USA.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 51
Celková čítanosť: 226780x
Priemerná čítanosť článkov: 4447x

Autor blogu

Kategórie